Profile stelt Bert van Dijk aan als supply chain-directeur

(Foto: Profile)

Profile stelt Bert van Dijk vanaf 1 juli aan als nieuwe supply chain-directeur, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Volgens de onafhankelijke banden-, velgen en auto-onderhoud-specialist ‘versterkt de aanstelling het directieteam dat op termijn de dienstverlening ten goede komt’.

Zo brengt Van Dijk ervaring mee van buiten de bandenwereld in het opzetten en aansturen van supply chain-organisaties en -programma’s, schrijft Profile. ‘In zijn loopbaan heeft hij sleutelposities bekleed bij bedrijven zoals NS, Ahold/Albert Heijn, Action en Hema’. Zijn achtergrond in de retail- en logistieke sector ziet Profile als een waardevolle toevoeging.

Volgens Profile staat Van Dijk bekend om zijn ‘innoverende aanpak’ en zijn vermogen om bedrijfsprocessen te optimaliseren. “Voor de supply chain van Profile liggen er veel parallellen met de besturing van de goederenstroom in de retail”, zegt Van Dijk. “Ik kijk ernaar uit om hier invulling aan te geven samen met de ondernemers en collega’s van Profile.”

Het netwerk van Profile groeit in Nederland. Het aantal vestigingen van Profile in Nederland nadert inmiddels de 160. Onlangs gingen Bandenbedrijf Kuil Banden en Profile Heuver in Groningen samen verder als Profile Heuver Kuil.

Profile stelt dat het bedrijf zijn organisatie aanpast naarmate de bandenspecialist verder groeit binnen het netwerk.

Auteur: Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive, Autoschade- en Bandenportaal en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.