De meest klantvriendelijke Kwikfit-vestiging staat in Oss

(Foto: Kwikfit)

Kwikfit Oss is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke Kwikfit- vestiging van Nederland. Klanten van de vestiging in Oss geven deze Kwikfit-garage gemiddeld een 9,3 voor vriendelijkheid en kwaliteit, een stijging van 0,1 ten opzichte van vorig jaar.

Het was nog even spannend voor Kwikfit Oss, omdat het Kwikfit-filiaal in Dokkum een 9,3 scoorde. Pas toen er tot op twee cijfers achter de komma gekeken werd, bleek dat Oss zich het meest klantvriendelijke filiaal van 2023 mag noemen, zo meldt Kwikfit in een persbericht.

Arjan van der Meer, marketing director bij Kwikfit, bezocht de vestiging in Oss om hen te feliciteren en de medewerkers te laten weten dat hij enorm trots is op hun prestaties. “De kwaliteit van onze service wordt bepaald door de inzet van onze medewerkers. Het is dan ook geweldig om te zien dat klanten de toewijding van ons team erkennen. Het feit dat de winnaar met een marge van Ă©Ă©n honderdste werd bepaald, illustreert hoe onze klanten in heel Nederland consistent vriendelijk en goed worden geholpen. En dat is precies wat we nastreven.”

De titel

Meer dan 43 duizend klanten hebben het afgelopen jaar het bezoek aan hun Kwikfit-vestiging beoordeeld op vriendelijkheid, kwaliteit van het geleverde werk, wachttijd en prijs. Traditiegetrouw strijden alle Kwikfit–filialen elk jaar om de titel ‘Beste Kwikfit-vestiging van Nederland’. De winnaar van deze interne verkiezing wordt bepaald aan de hand van het oordeel van klanten over ‘hun’ Kwikfit-vestiging.

Landelijk wordt een bezoek aan Kwikfit beoordeeld met een 8,8.

Auteur: Redactie Bandenportaal