Conti wint 2e prijs Trailer Innovatie Award 2015

Continental heeft een tweede prijs gewonnen in de categorie Milieu in de “Trailer Innovation” awards op de IAA, voor haar nieuwe trailerband Conti EcoPlus HT3.
Transport magazines
De internationale award werd voor de 7e keer uitgereikt tijdens de 65e internationale vakbeurs voor bedrijfsvoertuigen in Hannover. De prijs komt tot stand door elf transportmagazines en de VDA, de Duitse brancheorganisatie voor de automotive branche.
Conti EcoPlus
Marko Multhaupt, Directeur Sales en Marketing Bus and Truck Tire Replacement Business, ziet de award als een bevestiging van de strategie van Continental om door te gaan met de ontwikkeling van de Conti EcoPlus. “De Conti EcoPlus serie is ontworpen voor een hoge brandstofefficiency en een lange levensduur. In een truck-oplegger combinatie is rond 60% van de rolweerstand het resultaat van de trailerbanden, dus het verbeteren van de rolweerstand levert een grote bijdrage aan economische gebruik. In vergelijking tot de voorgaande banden is de rolweerstand van de Conti EcoPlus HT3 verminderde met 26%.”
 

Onderwerpen: , ,

Auteur: court-jan

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.