Sponsorschap

Linglong wordt partner Real Madrid

(Foto: Shutterstock)

De Chinese bandenfabrikant Linglong Tire wordt partner van Real Madrid. Linglong wordt ‘diep betrokken’ bij verschillende aspecten van de evenementen en merkpromotie van de Spaanse club. ‘’Deze samenwerking vertegenwoordigt een diepe integratie van Oosterse en Westerse culturen, sporten en business gevoelens’’, zo meldt Linglong in een persbericht.

Door gebruik te maken van de wereldwijde invloed van Real Madrid hoopt Linglong Tire zijn merkherkenning en reputatie in de internationale markt verder te versterken. In het kader van de samenwerking gaan beide bedrijven ook nieuwe modellen en routes voor sportmarketing onderzoeken en zo de integratie en ontwikkeling van sport en commercie promoten.

‘’We zijn buitengewoon vereerd om een strategisch partnerschap te sluiten met een topclub als Real Madrid”, zegt ceo Wang Feng van Linglong Tire. “Dit vormt niet alleen een bewijs van de kracht van Linglong’s bandenmerk maar ook een nieuw startpunt voor onze internationalisatie en merkontwikkeling.’’ Linglong spreekt verder van een ‘spannende reis samen’.

Linglong Tire heeft kort geleden de serieproductie in haar Europese fabriek in Zrenjanin, Servië, officieel op gang gebracht. Daarbij deelde Wang ook mee dat zijn bedrijf actief kijkt naar een derde fabriek buiten China, naast die in Servië en één in Thailand. Het bedrijf heeft daarbij met name Mexico op het oog. Linglong beschikt in China zelf over vijf bandenfabrieken in China.

Onderwerpen:

Auteur: Redactie Bandenportaal