Nieuwe website

Bandenportaal vanaf deze week in nieuw jasje

(Foto: Bandenportaal)

Bandenportaal.nl is volledig vernieuwd. Vandaag is de laatste hand gelegd aan de opfrisbeurt, waarbij ook de vacaturebank onder handen is genomen. Door de vernieuwing passen de platforms beter bij de huisstijl van ProMedia Group, de uitgever van bandenportaal.nl. 

De vernieuwde site is sneller en overzichtelijker. Het biedt meer ruimte aan tekst waardoor de lezer makkelijker het nieuws tot zich kan nemen. Voor een betere gebruikservaring is er ook een nieuwe categorisering. Verder komen de partners beter tot hun recht en kan de lezer in een oogopslag zien wat de meest gelezen artikelen zijn.

“Deze opfrisbeurt was broodnodig. Met dit redesign kunnen wij de bandenbranche nog beter op de hoogte houden van het belangrijkste nieuws en andere relevante onderwerpen die de sector bezighouden. De nieuwe site biedt meer gebruiksgemak. We hopen dat er voor de gebruiker nu meer te ontdekken valt op de website,” aldus Kim Andriessen, hoofdredacteur Automotive, waar bandenportaal.nl onderdeel van is.

Korting op vacatureplaatsing

Ook de vacaturebank op bandenportaal.nl is in een nieuw jasje gestoken. Hierdoor zijn de geplaatste vacatures overzichtelijker gerangschikt en beter zichtbaar. Om dit te ‘vieren’ geeft uitgeverij ProMedia Group deze maand 25 procent korting op plaatsingen van standaard- en top vacatures. Deze actie loopt tot en met 31 augustus 2024.

Heeft u interesse in deze actie? Neem dan contact op met Frank van Montfort, salesmanager Automotive via frank.van.montfort@promedia.nl of telefonisch op 06-40061738.

Nieuwsbrief

Op bandenportaal.nl brengt de Automotive-redactie u het laatste nieuws uit de bandenmarkt. Ook staan er op de platforms achtergronden uit de branche en extra’s zoals reportages, analyses en columns.

De redactie van bandenportaal stuurt de wekelijkse nieuwsbrief per 22 augustus op iedere donderdagmiddag, waar dit nu nog vrijdagmiddag is. Bent u nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief? Schrijf u dan in op de homepage van bandenportaal.

Onderwerpen:

Auteur: Redactie Bandenportaal